Kärcher-itsepalvelupesu käytössäsi 24/7

Helppo ja edullinen tapa huoltaa autoasi

Itsepalvelupesu

Huom.

 

Auton peseminen on mukavaa ja palkitsevaa puuhaa. Auton pesu on myös tärkeä huoltotoimenpide, siinä missä öljynvaihtokin. Huoltamalla maalipintaa ylläpidät autosi arvoa. Kori on autosi kallein osa. 

Käytössämme on kolmipaikkainen, lähimaksulla sekä 1 € ja 2 € kolikoilla toimiva, Kärcher-itsepalvelupesupiste. Pesupaikka on varustettu monitoimipainepesurilla sekä vaahtoharjalla. Itsepalvelupesupisteeltä löydät myös 1 € ja 2 € kolikoilla toimivan imurin. Imuri on pesuhallin seinustalla.

Huomaathan, että itsepalvelupesun pakkasraja on -5 astetta.

Hinnasto

Itsepalvelupesun hinnat:

Pesemiseen kuluu keskimäärin 7 €. Pelkkään huuhteluun riittää muutama euro. Halvimmillaan huuhtelet autosi yhdellä eurolla, noin 2 minuutissa. Jäljellä olevan pesuajan näet vihreistä palkeista. Pesuviivakoodit yrityksille tai yksityishenkilöille myymälästä tai yhteydenottolomakkeen kautta osoitteessa mplus.fi/otayhteytta.

Itsepalveluimurin hinnat:

Imurin käyttö maksaa 1 € / 4min ja 2 € / 8min.

Helpot ohjeet autosi omatoimiseen pesuun:

1. Ostettuasi pesuaikaa valitse ensimmäinen ohjelma > Tehovaahto ja säädä painepesuri Tehovaahto-asentoon.

Levitä tehovaahto tasaisesti koko autolle alhaalta ylöspäin. Huomioi, että helmat ja vanteet ovat useimmiten likaisimmat kohdat.

Tehovaahdon kyky irrottaa likaa paranee vaikutusajan pidentyessä. Tehovaahto ei sisällä liuottimia.

2. Valitse seuraava ohjelma > Korkeapainepesu (sis. pesuainetta), ja aseta pesuri Painepesu-asentoon.
Aloita peseminen samasta kohdasta, josta aloitit tehovaahdon levityksen. Pese auto huolellisesti läpi samassa järjestyksessä. Näin optimoit tehovaahdon vaikutusajan.

Huolellisen korkeapainepesun jälkeen on turvallista harjata auto.

3. Tarkista harjan kunto, ja huuhtele harja tarvittaessa. Valitse seuraava ohjelma > Vaahtopesu.
Harjaa auto huolellisesti, ja huomioi mahdolliset pinttyneet liat.

4. Vaahtoharjauksen jälkeen valitse seuraava ohjelma > Huuhtelu.
Huuhtele kaikki pesuaine pois huolellisesti käyttäen puhdasta vettä.

5. Loppuun suosittelemme kuivaus- tai hoitovahaa tarpeesi mukaan.

Play Video

Muita tärkeitä huomioita sinulle, joka asioit itsepalvelupesussa

  • Itsepalvelupesussa kengät saattavat kastua pestessä. Huomioithan asusteesi ennen pesua.
  • Pesuaineen teho perustuu usein pesuaineen vahvuuteen sekä vaikutusaikaan. Me huolehdimme pesuaineen seoksista vuodenaikojen mukaan.
  • Kuuma maalipinta on syytä viilentää vedellä ennen pesuaineiden levitystä. Tuntuuko maalipinta lämpimältä kättä vasten? Kastele ja viilennä autosi varmuuden vuoksi.
  • Otathan huomioon, että jokin lika vaatii liuotinta lähteäkseen. Mustat pilkut lokasuojien ympärillä ja helmoissa ovat yleisin vaativa lika. Myös talvisin teille levitettävä maantiesuola pinttyy varsinkin lämpimässä tallissa nopeasti maalipintaan kiinni. Näissä ja muissa erikoistapauksissa henkilökuntamme auttaa ja neuvoo sinua käyttämään oikeita aineita.
  • Auto on erittäin tärkeää pestä hiekasta ennen harjausta. Suosittelemme tehovaahtoa + korkeapainepesua ennen harjausta. Harjaamalla hiekkaista autoa teet vahinkoa sekä maalipinnalle että pesuharjalle
  • Kevyt lika lähtee kevyesti. Usein pesty ja huollettu maalipinta ei aina vaadi harjaa. Pölyinen tai hiekkatieltä palaava auto on helppo ja edullinen pestä käyttäen tehovaahtoa + korkeapainepesua.
  • Huuhtele auto aina huolellisesti pesuaineesta.

Kori on autosi kallein osa – auton pesu osaksi autosi huoltoa

Talven maantiesuolan lisäksi suojaamatonta maalipintaa koettelee kesäaurinko. Aurinko haalistuttaa maalipintaa sekä polttaa puista tippuvat lehdet, linnunjätökset ja noen maalipintaan kiinni. Naarmut syntyvät useimmiten hiekasta ja pölystä. Huoltamalla autosi maalipintaa ylläpidät autosi arvoa.